Vamp girl

12:36



Hello everyone! 

Here is my second post. Today I was wearing this simple grey dress, lovely socks with dots and these cool shoes. In 3 days, I'm travelling to Spain with my school and I'm quite excited about that. I will probably post a couple of outfits but the primary thing for me is to have a lot of fun, see many beautiful things and make some memories. I would also like to thank everyone who's been great support to me and my blog. Thank you for all your lovely comments, it really means a lot to me. 
Enjoy :) 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Bok svima! 

I drugi post je tu. Danas sam nosila ovu vrlo jednostavnu sivu haljinu, slatke čarapice na točkice i ove zanimljive i meni jako drage cipele. Za 3 dana putujem u Španjolsku i poprilično sam uzbuđena zbog toga. Vjerojatno ću objaviti nekoliko postova, ali mi je najbitnije da se dobro zabavim, vidim brojne zanimljive stvari i stvorim neke uspomene! Također, željela bi zahvaliti svima koji su mi bili velika podrška kako za mene tako i za moj blog. Hvala vam na divnim komentarima, to mi zaista puno znači! 
Uživajte :) 


















Dress: H&M 
Socks: H&M 
Shoes: H&M 
Rings: SILVER (green)
                                   KAMENA DUGA (moonstone) 
Watch: CITIZEN 
Sunglasses: H&M 

FOLLOW ME: 
TWITTER

Photos taken by: ERNA

You Might Also Like

2 komentari

  1. Najdraža mala, lijepa si! :* I naravno da će biti postova iz Španjolske, svuda se slikamo!

    http://daisy-elegant.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Iviceee! :) Pa ja se nadam haha. Sto vise,to bolje! ^^

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images